• Geen producten in de winkelwagen.

Veelgestelde vragen en aankondiging Beeldkracht online #2

Misschien hebben jullie afgelopen week gemerkt, dat er hier en daar iets verdween of verscheen in de verschillende menu’s. Sommige dingen stonden op een onlogische plaats en dat is nu opgelost. Ook het probleem met de onduidelijke opmaak van de mail is nu opgelost (krijg je toch nog een onleesbare mail, laat het me dan even weten).

Veelgestelde vragen/kennisbank

Om jullie te helpen je weg te vinden in de website heb ik een onderdeel veelgestelde vragen toegevoegd aan de website. Hier vind je uitleg over de website, de cursussen en antwoorden op veelgestelde vragen. Je vind deze pagina terug in het hoofdmenu bovenaan de pagina.

Beeldkracht online #2

Op donderdag 23 april om 20:00 is de volgende Beeldkracht online. Gezien het grote aantal cursisten heb ik de fotobespreking losgekoppeld. Beeldkracht Online is een Zoom video meeting waar je andere cursisten kunt ontmoeten, vragen stellen of een toelichting op de fotobespreking kunt krijgen. De dag voor deze bijeenkomst ontvang je een herinnering met daarin een link en paswoord voor de Zoom meeting. Op je dashboard vind je een overzicht voor de volgende bijeenkomst(en).

Fotobespreking

De foto’s van de foto opdrachten worden vanaf nu regelmatig besproken per video.  De bespreking vindt plaats per module. Je vind deze video’s onderaan de betreffende module. Voorlopig vind de bespreking elke week plaats, maar dat is afhankelijk van het aantal cursisten en inzendingen. Elke foto die in deze week is ingestuurd wordt besproken. Heb je vragen over de bespreking van je foto? dan kun je deze stellen tijdens een Beeldkracht online bijeenkomst.
De laatste bespreking was op 10 april.

 

 

12 april 2020

1 reacties op “Veelgestelde vragen en aankondiging Beeldkracht online #2"

  1. Hallo Diana,
    Ik heb me ingeschreven voor de cursus Beeldkracht. Kun je mij informatie toesturen over de (online)bijeenkomsten waar de foto opdrachten worden besproken?

    Alvast bedankt!

    Groet,
    Ferdi Notten

Laat een bericht na

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel