• Geen producten in de winkelwagen.

Wie ben jij als fotograaf?

Van maken tot raken II

Ken je dat gevoel? Dat je meer wilt met je fotografie, maar dat het er op de één of andere manier nooit van komt? Wat houdt je tegen?

In deze lezing draait het om jou. Wat zijn je drijfveren om te fotograferen? Welke thema’s en waarden houden je bezig? Hoe herken je je eigen stijl? Hoe creatief ben jij en hoe kun je je creativiteit stimuleren? Waar komt dat nare stemmetje vandaan dat je altijd probeer tegen te houden? Ontdek hoe je deze innerlijke stem tot zwijgen kunt brengen.

Je wilde eigenlijk dit weekend fotograferen, maar er kwam van alles tussen. Een borrel bij de buurvrouw, het plannen van de vergaderingen voor volgende week en die berg wasgoed die er nog lag. Voor je het weet is je weekend alweer voorbij en heb je je camera niet eens aangeraakt. Door onderscheid te maken in wat belangrijk voor je is en wat dringend is, kun je beter prioriteiten stellen. Wanneer je je focus richt op je doel creëer je ruimte in je hoofd en in je agenda waardoor je volgend weekend tijd over hebt voor een mooie fototocht.

Aan het eind van deze lezing weet je wat jou als fotograaf bezig houdt. Hoe je een doel kunt stellen. Hoe je dit haalbaar maakt en hoe je herkent dat je bezig bent je doel te halen.

De lezing duurt ca. 2 uur en kan zowel online als op locatie gegeven worden. Voor fotoclubs geldt een tarief van € 150,- exclusief reiskosten, onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Doen:

Mail diana@bokje.com dan prikken we samen een datum!

Wil jij actief aan de slag met je doel, je creativiteit stimuleren en je zelfvertrouwen vergroten? Dompel je een week lang onder in wie jij bent als fotograaf tijdens de summerschool.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel