• Geen producten in de winkelwagen.

Dashboard

Persoonlijke startpagina

Persoonlijke startpagina

Wanneer je inlogt op de website, kom je automatisch terecht in het dashboard. Je kunt het dashboard zien als jouw persoonlijke startpagina. Hier vind je onder andere de cursussen waarvoor je bent ingeschreven en wanneer de volgende Beeldkracht Online plaatsvind.

Dashboard

Mijn Cursussen
Bovenin het Dashboard zie je de cursussen waarvoor je bent ingeschreven. Het balkje laat zien hoever je in de cursus bent gevorderd. Door op de naam van de cursus te klikken kun je in de cursuspagina van waaruit je je cursus kunt vervolgen of starten.

Agenda Beeldkracht Online
Daaronder staat de agenda met de data voor de volgende Beeldkracht Online bijeenkomsten. Deze digitale bijeenkomsten zijn bedoeld voor deelnemers aan de cursus Beeldkracht.

Notities en Discussies
Je kunt bij de paragrafen in de cursusmodules notities toevoegen of discussies starten met andere deelnemers aan de cursus. Deze notities en discussies zie je link onder in je Dashboard

Contact met Docent
Heb je een vraag over de cursus, dan kun je links onderin het scherm via contactformulier een mail naar de docent sturen.

Gebruikersmenu
Aan de linkerkant van het Dashboard vind je het gebruikersmenu. In het gebruikersmenu vind je je persoonlijke instellingen:

  • dashboard, startpagina
  • profiel, profielinstellingen
  • meldingen, meldingen van de docent en medecursisten
  • berichten, inbox mails
  • instellingen, wachtwoord wijzigen, e-mail en berichten instellen en zichtbaarheid profiel

Via het startmenu kun je altijd weer terug naar het Dashboard.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel