• Geen producten in de winkelwagen.

Waar kun je je wachtwoord aanpassen of vraag je een nieuw wachtwoord aan als je hem kwijt bent?

Wachtwoord vergeten?
Klik in het inlogscherm op wachtwoord vergeten

inlogscherm

Vul in het volgende scherm je e-mail adres in en klik op Stuur mij een link voor een nieuwe paswoord

Klik op de link in de e-mail die je krijgt
Klik niet op inloggen (Hier zit een fout in het systeem, wordt zo snel mogelijk opgelost).
sluit de website af
open de website opnieuw ga nu naar inloggen en log in via het normale inlogscherm.

Wachtwoord aanpassen
Je kunt je wachtwoord aanpassen op de instellingen pagina. Je vind deze pagina in het gebruikersmenu naast je dashboard.

Instellingen pagina
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel