• Geen producten in de winkelwagen.

Privacy verklaring

Wanneer je je aanmeldt voor een cursus of opgeeft voor de nieuwsbrief wordt gevraagd om persoonlijke gegevens. Op deze pagina licht ik toe wat ik met deze gegevens doe.

Wat doe ik met je gegevens? 

Ik gebruik je gegevens voor verschillende doeleinden. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Daarbij maak ik uitsluitend gebruik van door jou aangeleverde gegevens.

Website

Bokje.com maakt gebruik van de basisgereedschappen van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Het enige doel hiervan is mijn website in de toekomst nog beter aan te sluiten bij de wensen van de bezoekers. Deze gegevens worden 26 maanden bewaard.

Inschrijven cursus

Bij het inschrijven voor een cursus of workshop worden je naam, adresgegevens, e-mail en telefoonnummers geregistreerd. Deze gegevens gebruik ik voor facturatie en om je te informeren over de data, locatie, huiswerk met betrekking tot de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven. De data wordt verzameld via Form maker een plug-in van de WordPress website. Daarnaast wordt de data opgeslagen in Excel op mijn lokale computer, Dropbox en in het onlineboekhoudpakket e-boekhouden. Deze gegevens worden vijf jaar bewaard.

Nieuwsbrief

Andere persoonlijke data die ik verzamel zijn je naam en e-mailadres voor het verzenden van nieuwsbrieven. De nieuwsbrieven hebben betrekking op het cursusaanbod, nieuwe features op de website en een enkel keer op grote activiteiten op gebied van fotografie waarbij ik ben betrokken. De gegevens voor de nieuwsbrief worden verzameld ven verzonden via de online nieuwsbrief service Mailchimp. Je kunt op ieder gewenst moment je gegevens verwijderen via de link onder aan elke nieuwsbrief of via de website. Bij uitschrijving op de nieuwsbrief worden de gegevens verwijderd.

Verantwoordelijkheid

Dit privacy beleid is van toepassing op de verwerking van gegevens door Diana Bokje. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is Diana Bokje.

Toestemming

Door het gebruik maken van deze website of het invullen van desbetreffende aanmeldingsformulieren geef je toestemming voor het gebruik van je gegevens op de in deze verklaring beschreven wijze.

Inzien, wijzigen en verwijderen

Wil je weten welke persoonsgegevens van jou zijn vastgelegd, of wil je deze gegevens laten wijzigen of wissen, stuur dan een e-mail aan diana@bokje.com. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonsgegevens en kom je er met ons niet uit, dan kun je je klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid

Dit privacy beleid kan worden gewijzigd. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018.

Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het dan weten via diana@bokje.com.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel