• Geen producten in de winkelwagen.

Gebruikersmenu

Via het gebruikers menu heb je toegang tot jouw persoonlijke informatie en instellingen.

Het gebruikersmenu vind je links naast het dashboard

dashboard

In het gebruikersmenu vind je:

dashboard
Het dashboard is je persoonlijke startpagina. Hierin vind je:
– een overzicht van je cursussen
– de agenda met daarin de data voor de volgende Beeldkracht online
– een overzicht van je notities en discussies
– een contactformulier waarmee je de docent een mail kun sturen

profiel
In de profielpagina kun je je profiel bekijken, je gegevens aanpassen en je profielfoto en schermafbeelding toevoegen of aanpassen.

meldingen
Bij meldingen vind je meldingen over:
– ingestuurde opdrachten
– cursus reviews
– wanneer de docent een cursusonderdeel, zoals een quiz, heeft gerest.

berichten
Onder berichten vind je je inbox. Deze berichten betreffen belangrijk nieuws voor de cursus zoals:
– cursus aankondigingen
– cursus nieuws

instellingen
Op de instellingen pagina kun je je persoonlijke instellingen inzien en aanpassen. Je vind hier de volgende mogelijkheden:
– wachtwoord wijzigen
– e-mail instellingen aanpassen, wanneer wil je berichten en e-mails ontvangen via de website?
– de zichtbaarheid van je profielgegevens instellen
– je persoonlijke data exporteren