• Geen producten in de winkelwagen.

Coaching

Persoonlijke begeleiding

Iedere fotograaf heeft zo nu en dan behoefte aan reflectie. Of dat nu is om je sterke en zwakke punten te ontdekken, meer zelfvertrouwen te krijgen of tijdens het creatieve proces. En wat te denken van het selecteren van foto’s voor een project, boek of portfolio? Iemand die objectief naar je werk kijkt en ook jouw favorieten durft aan te pakken. Als fotocoach kan ik je daarbij helpen. Op basis van jouw vragen gaan we tijdens een één op één sessie gericht aan de slag. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van mijn fotografische kennis, maar ook van NLP, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen, het verslaan van je innerlijke criticus, het bepalen van je doel en het opsporen en uit de weg ruimen van obstakels op weg naar je doel.

Uitgangspunt

Net als bij mijn cursussen ga ik uit van de kracht van de positieve feedback. Een coachingsessie voelt aan als een cadeautje waarmee je snel aan de slag wilt. Deelnemers opgeladen en enthousiast de deur uit om vol energie verder te gaan met hun fotografische zoektocht.

Voor Wie?

Fotocoaching is bedoeld voor iedereen die serieus met zijn fotografie aan de slag wil of is. Of dat nu is omdat je van na je opleiding het beruchte zwarte gat wilt vermijden of omdat je als vrijetijdsfotograaf wat meer zelfvertrouwen wilt opbouwen. Ook fotografen die meer inzicht willen in hun eigen fotografie hebben veel baat bij een sessie.

Hoe lang duurt een sessie?

In principe duurt een sessie 1 uur, maar voor sommige trajecten kan dit ook langer zijn. Dit is afhankelijk van de vraag en overleggen we altijd vooraf.

Waar?

De sessies vinden plaats bij mij thuis in Gouda of online via zoom.

Kosten

Het uurtarief bedraagt € 60,-

Aanmelden

Stuur een mail naar diana@bokje.com.
Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel