• Geen producten in de winkelwagen.

Start cursus

Uitleg om aan de slag te gaan

Hoe start ik mijn cursus?

Login in op de website
Je komt nu in het dashboard, je persoonlijke startpagina

Dashboard

Bovenin het dashboard zie Mijn cursussen staan. hierin staan de cursussen waarvoor je je hebt ingeschreven.
Klik op de cursus waarmee je aan de slag wilt
De cursus wordt nu geopend

Cursusscherm

Klik op de groene knop rechts boven waarop staat: start cursus of vervolg cursus
Je komt nu bij de cursusmodules en kunt aan de slag.

Je kunt ook direct naar je cursusoverzicht toe via de knop cursussen in het startmenu. In het cursusoverzicht zie je je cursussen. Klik op de rode knop start cursus achter je cursus.

Wil je precies zien hoe het moet? Klik dan op deze link voor een korte video uitleg.