• Geen producten in de winkelwagen.

Mijn Cursussen

Persoonlijk cursusoverzicht

In je persoonlijke cursusoverzicht zie je de cursussen waarvoor je je hebt ingeschreven.

Je opent je persoonlijke cursusoverzicht via de knop cursussen in het gebruikersmenu van het dashbord of via het startmenu.

persoonlijk cursusoverzicht

Direct naar je cursus
Je kunt direct doorgaan waar je gebleven bent met je cursus door op de rode knop vervolg cursus te klikken. Ben je nog niet gestart met je cursus, klik dan op de rode start cursus knop.

Resultaten
Het tabblad resultaten opent je resultatenscherm. Hierin kun je zien welke opdrachten je al hebt ingeleverd.

resultatenscherm

Statistieken
Het tabblad statistieken laat zien hoe ver je al bent met je cursus