• Geen producten in de winkelwagen.

Lezingen

Beeldkracht

Van maken tot raken I

Heb je regelmatig het gevoel dat anderen je foto’s niet begrijpen? Dat het verhaal of de emotie die je wilt verbeelden niet overkomt bij de kijker? Jij bent uniek en hebt een eigen rugzak waarmee je naar de wereld kijkt. Dat geld ook voor de kijker, die ziet jouw foto’s vanuit zijn eigen referentiekader. Na deze lezing weet je hoe je de kijker kunt raken door beeldtaal in te zetten om jouw unieke verhaal of gevoelens over te brengen.

Lees meer…

Wie ben jij als fotograaf?

Van maken naar raken II

Ken je dat gevoel? Dat je meer wilt met je fotografie, maar dat het er op de één of andere manier nooit van komt? Wat houdt je tegen? In deze lezing draait het om jou. Wat zijn je drijfveren om te fotograferen? Welke thema’s en waarden houden je bezig? Hoe herken je je eigen stijl? Hoe creatief ben jij en hoe kun je je creativiteit stimuleren? Waar komt dat nare stemmetje vandaan dat je altijd probeer tegen te houden? Ontdek hoe je deze innerlijke stem tot zwijgen kunt brengen. 

Lees meer…

Storytelling

Van maken tot raken III

Waarschijnlijk heb je wel eens van Storytelling gehoord. Misschien wil je zelf aan de slag. Een project en een boeiende serie maken over een onderwerp dat jou raakt. Maar waar moet je beginnen? Na deze lezing weet je hoe het proces van storytelling in elkaar zit en welke vragen je jezelf tijdens dit proces kunt stellen.

Lees meer…

Eigen Werk

Inspiratielezing

In deze lezing neem ik je mee op mijn fotoreis. Een reis die startte rond mijn vierde levensjaar en die me veel heeft gebracht. Je maakt kennis met mijn inspiratiebronnen en ik neem je mee in mijn zoektocht naar creativiteit. Ook laat ik zien hoe ik fotografie gebruik om nare ervaringen en gebeurtenissen te verwerken. Ik neem je mee, via de obstakels en valkuilen die ik heb overwonnen, naar het eindresultaat van een aantal fotoprojecten.

Lees meer…

Hoe maakt je een serie?

De som der delen

Soms wil je de kijker een gebeurtenis of verhaal laten zien of complexe ideeën visualiseren. Een serie biedt de mogelijkheid om je in een onderwerp te verdiepen. Maar wat voor serie past het beste bij het verhaal dat je wilt vertellen en welke mogelijkheden zijn er allemaal? In de lezing komen verschillende soorten series aan bod. Van een combinatie van twee foto’s tot het samenstellen van een grote serie.

Lees meer…

Compositie

Alles in beeld doet mee

Welke elementen zijn bepalend voor je compositie en hoe kun je deze inzetten om je verhaal te vertellen en zo de inhoud van je foto te versterken? Hoe nemen wij waar en hoe kun je hier gebruik van maken in je fotografie? Wil je met je foto’s behagen, prikkelen of ontroeren?

Lees meer…

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel