• Geen producten in de winkelwagen.

Eigen werk

Inspiratielezing

In deze lezing neem ik je mee op mijn fotoreis. Een reis die startte rond mijn vierde levensjaar en die me veel heeft gebracht. Je maakt kennis met mijn inspiratiebronnen en ik neem je mee in mijn zoektocht naar creativiteit. Ook laat ik zien hoe ik fotografie gebruik om nare ervaringen en gebeurtenissen te verwerken. Ik neem je mee, via de obstakels en valkuilen die ik heb overwonnen, naar het eindresultaat van een aantal fotoprojecten.

Doel

Ontdek hoe jij ook een kunstenaarsleven kunt leven.

Inhoud

Stappen naar creativiteit
Inspiratiebronnen
Open staan voor feedback

Hoe maak je de kunstenaar in jezelf wakker? Welke vragen kun je jezelf stellen om te ontdekken waar je echt blij van wordt? Deze lezing biedt je praktische handvaten om creatiever te leven en meer plezier uit je fotografie te halen. Hoe reken je af met je censor die je continue probeert te overtuigen dat je niet goed genoeg bent? Hoe kun je weer puur genieten van fotografie zonder dat je last hebt van vooroordelen. Hoe kun je feedback gebruiken om te groeien in je fotografie?

Duur

De lezing duurt in ongeveer 1,5 uur.

Deze lezing wordt op locatie gegeven. Voor fotoclubs geldt een tarief van € 150,- exclusief reiskosten,  onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Doen:

Mail diana@bokje.com dan prikken we samen een datum!

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel