• Geen producten in de winkelwagen.

Workshop op locatie

Ik kom graag naar je toe

Ben je geïnteresseerd in één van de workshop, maar vind je geen workshop bij jou in de buurt? Misschien is de workshop locatie dan een optie. Wanneer je nog een aantal andere cursisten vindt bij jou in de buurt kom ik naar jullie toe. Heb je interesse? Laat het mij dan weten dan help ik mee zoeken naar cursisten. 

Meer weten? mail of bel me 06 111 99 306

Locatiezoeker

Wil je graag een workshop volgen bij jou in de buurt, maar ken je zelf geen andere geïnteresseerde in jouw omgeving? Vul het onderstaande formulier in. Bij voldoende belangstelling organiseer ik een workshop. 

Je ontvang een bericht wanneer er een workshop bij jou in jouw omgeving is.

Dit is nog geen inschrijving. Je kunt daarna beslissen of je je echt aanmeldt voor de workshop.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel