BlikOpener #55

Heb jij ook wel eens van die geweldige ideeën om iets te gaan maken? Vooral ‘s nachts als ik niet kan slapen, ontwerp ik de meest prachtige dingen. Die ik helaas meestal alweer vergeten ben als ik opsta. Soms ben ik zo enthousiast dat ik ze meteen opschrijf. Om er vervolgens nooit meer iets mee te doen. Natuurlijk is daar niks mis mee. Je hebt veel ideeën nodig die het niet redden om tot een idee te komen dat het echt helemaal is.

Dat geldt zeker voor apparaten en technische voorwerpen. Sjoerd Knibbeler is gefascineerd door niet bestaande dingen en hoe deze in beeld te brengen. Zoals bijvoorbeeld wind, ruimtevoertuigen of vliegtuigen. In zijn project Paper planes bouwde hij met papier verschillende vliegtuigen na die het nooit hebben gebracht tot een prototype. Op die manier kon hij ze toch in beeld brengen. De papieren modellen vernietigde hij daarna weer.

Een mooie knutselopdracht voor vandaag. Creëer een van de fantastische dingen die je ooit hebt bedacht en waarvan je nog altijd een beetje spijt hebt dat je het nooit hebt gemaakt. Maak een foto en koester je idee op deze manier.

Deel jouw ideevisualisatie op Facebook met #BlikOpener #bokje

10 mei 2020

0 reacties op "BlikOpener #55"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omdat een foto zonder haakje niet blijft hangen