• Geen producten in de winkelwagen.

BlikOpener #33

Kijklijnen

Vandaag staat in het Volkskrantmagazine een artikel van het kunstenaarsduo Maurice Scheltens en Liesbeth Abbenes. In opdracht van interieurstoffenproducent Kvadrat maakten aantal foto’s met het thema weven. Hiervoor verbonden zij de objecten in hun kamers met blauwe draden wol. Zij lieten zich inspireren door de blauwe lijnen in Photoshop waarmee je een object kunt vervormen of rechtzetten.

Het leverde bijzondere beelden op. Ik word dan vooral nieuwsgierig hoe zij zich door die fysieke kijklijnen heen bewegen in hun kamer. Het doet me denken aan de verjaardagsfeestjes van mijn dochter vroeger. Waarbij we voor iedere gast een cadeautje verstopte in huis. Aan dat cadeautje zat een woldraad. Ieder kind kreeg het eind van het draad in handen en kon hiermee in het doolhof van draden zijn cadeautje zoeken. Ook dat leverde een mooi lijnenspel op, met veel kruipdoor- en sluipdooracties door het huis.

Heb je nog een bolletje wol over? Dan is dit een mooie opdracht tegen de verveling. Deel jouw lijnenspel op Facebook met #BlikOpener #Bokje

18 april 2020

0 reacties op “BlikOpener #33"

Laat een bericht na

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel