• Geen producten in de winkelwagen.

BlikOpener #17

Levensmuseum

Wat als je leven werd tentoongesteld in een museum en jij moet de gids zijn. Hoeveel procent zou zijn gewijd aan dingen waar je blij van wordt? Deze vraag hoorde ik een tijdje geleden tijdens een interview bij mijn favoriete podcast, de 100% inspiratie podcast van Thijs Lindhout. Ik weet helaas niet meer met wie hij het interview deed, maar de vraag schiet nog regelmatig door mijn hoofd.

Juist in deze tijd denk je na over je leven. Wanneer je je dan voorstelt dat aan het eind van je leven al je vrienden worden uitgenodigd in het museum van jouw leven en jij zou de gids zijn. Wat zou je ze vertellen? Wat zou je willen dat je kon laten zien? Als je daar rondloopt, ben je dan trots op je collectie?

Misschien is het nu de tijd om het heft in eigen hand te nemen. Wordt de curator van je eigen museum. richt je eigen virtuele museum in en probeer jouw tentoonstelling in te richten met alle dingen waar je blij van wordt, die je leven kleur geven en die je fijn vindt om te delen. Wanneer je ontdekt dat 95% van de tentoonstelling bestaat uit werk of 60% uit dingen die je wel doet, maar die je eigenlijk niet leuk vindt, probeer dan eens te denken wat je kunt veranderen om een betere balans te vinden.

0 reacties op “BlikOpener #17"

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel