• Geen producten in de winkelwagen.

41

Intieme online cursus voor fotografen die een bepaald thema willen onderzoeken of uitdiepen, iets persoonlijks uit het verleden willen verwerken …

225.00

Intieme online cursus voor fotografen die een bepaald thema willen onderzoeken of uitdiepen, iets persoonlijks uit het verleden willen verwerken of een bepaalde vraag fotografisch willen onderzoeken.

Wil je starten met een project of je verdiepen in een thema of onderwerp en mis je goede feedback? Dan is dit online verdiepingsmentoraat echt iets voor jou. In een kleine groep van maximaal 6 personen werk je aan je eigen project waarbij je elke 4 tot 6 weken een terugkoppeling krijgt in een online bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we diepgaand in op je beweegredenen, doel en de obstakels die je onderweg tegenkomt. Door middel van gerichte vragen kom je tot nieuwe inzichten. Door de kleine groepsgrootte is er voldoende ruimte om met elkaar te discussiëren over de foto’s zodat je ook de feedback van de groep kunt meenemen. Door steeds opnieuw te reflecteren, creëer je de zeggingskracht waarmee je de kijker kunt raken met jouw serie.

Doel

Het doel is voor iedereen verschillend. Dit kan bijvoorbeeld het onderzoeken of uitdiepen van een bepaald thema of onderwerp zijn, het verwerken van iets een persoonlijks uit je verleden of het fotografisch onderzoeken van een bepaalde vraag die je bezig houdt.

Doen!

In september start dit verdiepingsmentoraat. Meld je snel aan en haal samen met anderen het beste uit jouw fotografie. Klik op de knop of je in te schrijven. Geen zin om je te registreren? Meld je aan via een e-mail aan diana@bokje.com.

Doelgroep

Voor iedereen die:
– meer inhoud in zijn fotografie wil
– seriematig wil werken
– zijn kennis over beeldtaal wil verbreden
– fotografie gebruikt om verhalen te vertellen
– fotografie gebruikt om zich te uitten
– fotografie wil gebruiken als onderzoeksmiddel

Data

Donderdagavond 20:00- 22:00
19 september
17 oktober
14 december
12 december
9 januari

Prijs

€ 225,-

Course Currilcum

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Stel Menus in in het Admin Paneel